Skip to content Skip to footer

Maseuza

Eliza

RATING

5/5
Erotic
100%
Senzual
100%

Îți pot oferi o experiență de masaj care depășește imaginația ta. Cu mine vei experimenta o călătorie într-o lume a senzualității și a conexiunii intime. Abordarea și pasiunea mea pentru arta masajului erotic se combină pentru a vă oferi o experiență unică.
Vă invit să vă răsfățați simțurile și să descoperiți profunzimea relaxării. Cu fiecare atingere, vă ghidez într-o călătorie către extaz și întinerire fizică. Experiența mea se extinde și la capacitatea de a crea o atmosferă de confort și încredere, astfel încât în ​​cele din urmă să te simți reînnoit și întinerit.
Vă rugăm să nu ezitați să experimentați conexiunea profundă și satisfacția pe care o pot oferi în timpul sesiunii dumneavoastră de masaj. Aștept cu nerăbdare să vă ofer ceea ce căutați.

45-50 kg și 1.60-1.70 înălțime

Biography

Aceasta este dorința noastră și avem capacitatea de a vă oferi fericirea! - Salon de masaj erotic de lux Confidential - Cu un exterior retro si eleganta sofisticata in interior, Luxury Massage este sinonim cu "Regatul placerii" - un loc destinat sa lase corpul si simturile in mainile maseuzelor noastre experimentate.

Address: Str. Constantin Braincusi nr.126

Contact Form

    Luxury Massage © Toate Drepturile Rezervate